Heleen Sluijs

Mijn kracht ligt in het verbinden van personen, bedrijven en organisaties, om samen vanuit co-creatie en synergetisch effect, groei te bewerkstelligen. Ik ben ondernemend en breed georiënteerd. Omdat mijn focus op verbinding en resultaat ligt, ben ik op mijn best binnen een team dat inhoudelijk sterk is. Ik heb er plezier in om via efficiëntie en innovatie een bijdrage te leveren aan diensten en organisatie. Daarnaast word ik gedreven door de aanwezigheid van een maatschappelijke of duurzame component.

Wat kan ik bieden?

  • 15 jaar eigen bedrijf;
  • Strategische en communicatief;
  • Zacht op de relatie, helder op de inhoud;
  • Ondernemend, vasthoudend, resultaatgericht;
  • Weet mensen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren.
  • Enigszins Technisch inzicht, op de hoogte van ontwikkelingen in ICT en communicatie;
  • Zeer enthousiast bouwer, zie altijd kansen om huizen te optimaliseren en pas dat ook toe.
Werkervaring

Permondo is opgericht in 2015. sindsdien heb ik een aantal opdrachten vervuld voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Aug 2017 – heden  NCD (Ned. Ver. voor commissarissen en directeuren)
Functie                                   Manager partnerprogramma

De NCD transformeert van een klassieke verenigingsmodel naar een interactief netwerk waarbij kennis, netwerken en inspiratie de belangrijkste pijlers zijn. In de transformatie is er ruimte gekomen voor commercie. Samen met partners bedenk ik events, colleges en sponsorpakketten voor jaarlijkse bijeenkomsten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het in de markt zetten van de Academy: opleidingen voor leidinggevend Nederland (Governance en leiderschap).

Aug 2015 – mrt. 2016  Wydeblik
Functie                                   Partner (inmiddels geheel zelfstandig)

Wydeblik detacheert en recruit professionals voor alle rollen binnen het sociale domein bij gemeenten. Nadat het bedrijf in de stijgers is gezet is de aandeelhouder zelfstandig verder gegaan. Wydeblik is een succesvolle startup gebleken.

Dec 2014 – okt. 2015  EV-Box
Functie                                   Marketing director a.i.
Klanten:                                 Particulieren, tussenhandel en overheid

Met 28.000 geïnstalleerde laadpunten, is EV-Box wereldwijd marktleider in EV oplaadstations en gerelateerde software-oplossingen. Als interimmer en lid van het MT werd ik betrokken ten aanzien van de eerste organisatorische ontwikkelingen na de inmenging van een Private Equity partij. Totdat er vaste mensen zijn aangenomen heb ik leadgeneration en communicatiekanalen opgezet.  Binnen het MT waren ook duurzaamheid, bereikbaarheid en parkeerbeleid aan de orde.

Aug 1999 – jun 2013 Romae internet en content/Liquimondo       
Functie                                   Oprichter DGA
Skills                                       Algemeen Management
Klanten:                                 Alle ministeries, Rodekruis, WNF, Scania, Vodafone, Rabobank, Van Lanschot, Gemeenten, waterschappen etc. etc. 

Ik had een detacheringsbedrijf van webredacteuren. Tekst (content), video, online magazines voor internet en apps. Wij rekenden alle ministeries, maar ook profit-organisaties tot onze klanten. Het bedrijf heeft 15 jaar bestaan en was vooruitstrevend op verschillende vlakken: met name duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid maakten deel uit van de dagelijkse sturing. Met zo’n 40 medewerkers in dienst en een groot aantal freelancers waren we lange tijd het grootste webredactiebureau van Nederland. Door samenloop van omstandigheden is het bedrijf in juni 2013 failliet gegaan, zie bijlage.

Op uitnodiging van het Ministerie van Economische Zaken heb ik deelgenomen aan het programma Groeiversneller vanaf 2010.

 

 

 

Nieuwsgierig naar wat Heleen Sluijs voor u kan doen? Een afspraak voor een kop koffie is snel gemaakt! info@permondo.nl of bel 06-53176865