DGA

Als DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) heeft u de afgelopen jaren prachtige resultaten behaald. Met groei en mooie winsten heeft u een prachtig bedrijf opgezet en door de crisis geleid. Het is nu zover dat u niet zozeer op zoek bent naar een nieuwe uitbreiding of verdere groei. Maar een activiteit in de vorm van een ideaal of de overtuiging dat u ‘iets terug wilt geven aan de wereld’. Het toevoegen van een sociaal project binnen een organisatie kent veel meer kanten dan het uitzoeken van een project dat logisch past bij het bedrijf.

Duurzaam ondernemen vraagt om een stevig beleid, kijkend naar alle processen.  Dit beleid omvat doorgaans alle afdelingen en alle processen. Het vinden van de juiste prioriteiten vraagt vaak een aanpak waarbij meerdere disciplines betrokken zijn.

Heleen Sluijs bekijkt samen met u welke inbreng hiervoor nodig is: opstarten, begeleiding, budgetbewaking of de volledige verantwoordelijkheid voor het project. Hieronder vindt u een aantal overwegingen vooraf.

Welke vorm kunt u kiezen?

Hoe gaat u de nieuwe activiteit organiseren?

Nieuwsgierig naar wat Permondo voor u kan doen? Een afspraak voor een kop koffie is snel gemaakt! info@permondo.nl of bel 06-53176865