Contact

BUSINESS SUPPORT MANAGER  – COO  –  COMMERCIEEL DIRECTEUR

Omdat mijn focus op processen ligt, ben ik op mijn best naast een persoon die (of een team dat) inhoudelijk sterk is. Ik zie het als mijn taak om middels efficiëntie en de processen te optimaliseren. Uitgangspunt daarbij is altijd het bedrijfsresultaat. Het is ook mogelijk dat ik een deel van het bedrijf verbeter (meer omzet, meer klantcontact, meer winst): door effectieve toepassingen en het verbeteren (innovatie) van de betrokkenheid van de medewerkers.

Resultaatgericht

Ik ben generalist en werk graag met specialisten om de gezamenlijke doelstellingen te behalen in een prettige sfeer. Ik vind heel veel producten en processen interessant en ben eerder gericht op resultaat dan op specifieke inhoud. Daarnaast word ik gedreven door de aanwezigheid van een maatschappelijke of duurzame ambitie.

Ik vind familiebedrijven en MKB uitdagend, spannend en veelomvattend. Ik ben minder op mijn plaats bij advocaten- of administratiekantoren. Creatieve bureaus, Detachering, Retail, stichtingen, verenigingen of startups behoren prima bij mijn ervaring en mijn manier van werken.


 

PerMondo is een onderdeel van TEVERE BV. Nieuwsgierig naar wat Permondo voor u kan doen? Een afspraak voor een kop koffie is snel gemaakt! info@permondo.nl of bel 06-53176865.